Nga Ferma jonë, në pjaten tuaj!


Produkte të rritura me përkujdesje, të shëndetshme dhe të shijshme vijnë drejt nga ferma jonë e cila ndodhet pranë kompleksit Bella Napoli. Shijoni një shetitje të kendshme në fermën tonë.


 

Cdo produkt vjen i freskët
në tryezën tuaj!


Përgatitja e stafit dhe eksperienca disa vjeçare na bën të ndjehemi konfident dhe krenarë për shijet që ofrojmë. Ju s'ju mbetet tjetër, vetëm të na vizitoni.

 

Cdo produkt vjen i fresket
ne tryezen tuaj


Përgatitja e stafit dhe eksperienca disa vjeçare na bën të ndjehemi konfident dhe krenarë për shijet që ofrojmë. Ju s'ju mbetet tjetër, vetëm të na vizitoni.