Hoteli Bella Napoli


Hoteli Bella Napoli gëzon një pozicion kodrinor mes ullinjve në Golem, Kavajë. I rrethuar nga një kopesht i madh, ai mbikëqyr gjirin e Durrësit dhe ofron dhoma me ajër të kondicionuar, me WiFi falas. Cdo dhomë përmban një ballkon, TV kabllor dhe një banjo private me dush. Disa ofrojnë pamje nga deti, ndërsa disa vijnë me një pamje nga kopeshti. Një tarracë e përbashkët ofron pamje panoramike ku mysafiret tane mund të pushojnë. Restoranti i Hotel Bella Napoli shërben specialitete shqiptare dhe kuzhinë italiane. Mysafirët tane mund të gëzojnë ngrënie al afresk. Zgjedhja e pijeve të nxehta dhe të ftohta është në dispozicion në bar. Plazhi më i afërt është 0.8 mi nga Hoteli Bella Napoli. Qyteti i Durrësit është 6.8 mi larg. Gjithashtu ne hotelin tone sigurohet dhe parkimi falas.


Double Room


Pershkrim i faciliteteve dhe komoditeteve qe ofron dhoma...

Pershkrim i faciliteteve dhe komoditeteve qe ofron dhoma...

Double Room


Pershkrim i faciliteteve dhe komoditeteve qe ofron dhoma...

Pershkrim i faciliteteve dhe komoditeteve qe ofron dhoma...

Double Room


Pershkrim i faciliteteve dhe komoditeteve qe ofron dhoma...

Pershkrim i faciliteteve dhe komoditeteve qe ofron dhoma...

FEATURED ROOM

Triple Room with Sea ViewThis air-conditioned triple room is equipped with cable TV and free WiFi. The private bathroom comes with shower.

SIZE 25 sqm

Standard Triple Room


Pershkrim i faciliteteve dhe komoditeteve qe ofron dhoma...

Pershkrim i faciliteteve dhe komoditeteve qe ofron dhoma...

Comfort Triple Room


Pershkrim i faciliteteve dhe komoditeteve qe ofron dhoma...

Pershkrim i faciliteteve dhe komoditeteve qe ofron dhoma...

Family Room


Pershkrim i faciliteteve dhe komoditeteve qe ofron dhoma...

Pershkrim i faciliteteve dhe komoditeteve qe ofron dhoma...